Poluvreme u znaku Zvezde, ali i Kuzmića! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.10.2019.
21:52
Izvor: Sportske.net

Sjajno prvo poluvreme Crvene zvezde.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Sjajno je igrala Crvena zvezda u prvom poluvremenu sve do poslednjeg minuta.

Ekipa koju predvodi Andrija Gavrilović večeras je doživela šok terapiju odlaskom Milana Tomića, a večeras su daleko bolji rival od Barselone koja je možda i najviše uložila u ovogodišnji tim.

Nakon prvih 20 minuta Crvena zvezda vodi sa 36:33.

Od samog starta Crvena zvezda mts je vodila, povela je sa 9:4 nakon poena Odža, a kada je Boriša Simanić pogodio trojku bilo je 12:6.

Ognjen Dobrić i Džejms Gist nisu dali vođstvo Crvene zvezde u drugoj četvrtini svojim trojkama, a onda je zaigrao i Stratos Perperoglu koji je pogađao.

Ulazak i prvi poeni Ognjena Kuzmića su digli čitavu halu na noge, a kada je Faje pogodio trojku nastala je erupcija dvorane za 33:20.

Ipak, sjajni Nikola Mirotić je uspeo da smanji rezultat do kraja na podnošljiviju razliku, potom i Dejvis, pa i Hanga trojkom, pa je Barsa odlično prošla nakon prvih 20 minuta.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 24.10.2019
22:04

Ima nesto novo konacno, igraju Simke, Dobric, Davidovac, i vidite energiju koju su doneli, duzno postovanje strancima, profesionalcima, ali ja bih sve nase igrace koristio, pa izvini molim te, mi ne mozemo da se takmicimo sa ovim bogatim klubovima, unapred znas da vrh ti je top 8 i sta posle, pa naravno nista! A ovako i nasi mladi igraci mogu da iigraju evroligu i dobijemo na kvalitet, ma daj molim te pa da se nije desilo to sto se desilo, Kuzma bi nam bio prvi centar, i Jovanovic rezerva, ma kakav Odzo, covek zaista promasio sport, pa onaj Brow mozda i nekada bio dobar igrac ali, da ne mlatim, osim Gista, Perperoglua, Fajea i Berona ni jedan stranac vise ne treba nam. Nego ajde srecno u drugom delu, daj Boze da dobijemo, srecno Zvezdo!