Poluvreme - užasna neefikasnost Crvene zvezde! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.11.2020.
21:48
Izvor: Sportske.net

Fantastično izdanje Barselone, Zvezda totalno nemoćna.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde mts gubi na poluvremenu od Barselone sa 39:22.

Crvena zvezda mts je stigla do prvih poena tek u petom minutu utakmice, tada je smanjila preko Terija na 7:2.

Barsa je bila daleko bolji rival u prvih 10 minuta, prednost je rasla iz minuta u minut, a podatak da je ekipa Saše Obradovića imala čak 7 izgubljenih lopti govori i o defanzivi Barselone, ali i o dekocentraciji Zvezde.

Već posle deset minuta bilo je 19:6.

Zvezda se mučila i u drugoj četvrtini, nije imala poen iz igre u prva četiri minuta, tek u petom je Lengston Hol pogodio za 25:10 što je nateralo Jasikevičijusa da traži tajm-aut.

Podatak da su samo trojica košarkaša Crvene zvezde mts bila upisana u listu strelaca u prvih 15 minuta dovoljno govori o tome kakav je bio napad ekipe Saše Obradovića.

Davidovac je pogodio trojku na ulasku u poslednjih pet minuta poluvremena, a onda je isti igrač malo trgnuo crveno-bele novim poenima.

Nije bio dovoljan, naravno, Barsa je uvećala svoju prednost, Oriola je pogodio, pa Kalates, pa Mirotić 2+1... Volden je jedini bio koji je igrao dobro u napadu za Zvezdu u poslednjih par minuta poluvremena. Šlag  na torti bila je trojka Higinsa u poslednjoj sekundi.

Uglavnom, ovakva Barsa je prejaka, prvi favorit za osvajanje titule ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Friday, 20.11.2020
22:59

Naravno da je tesko, akpo su unistili Fener sa preko 40 koseva sto ne bi i nas. Igraju ozbiljnu odbranu, doduse na ivici faula i ako nastave tako bice tesko, jer koliko vidim sudije pustaju to tepanje, ali kako za njih tako i za nas. Momci su umorni, putovanje, spavaju gde stignu, a sta reci za neko spremanje. Mislim da i nasa odbrana nije losa, mi trenutno imamo ozbiljan problem sa napadom. Ali Boze moj, Barselona trenutno prva samo sa jednim porazom, i naravno da je nama drugo gostovanje u dva dana i sve se to skupilo. Mada, ajde da cekamo trecu i cetvrtu pa da vidimo, samo da ne dozivimo neku katastrofu, koja moze mnogo lose da utice na igrace (primer je Fener), za iduce tekme. A slusam sad bajke i price ovih kosarkaskih eksperta kao da i Partizan i Zvezda imali po dve tekme ove nedelje pa to j eisto, e pa nije, izvini, jer nasi kosarkasi su putovali od Ponedeljka/Utorka pa do veceras ili sutra kad li s evec vracaju dok Partizan bio sve vreme u BG, a to je dosta bitan razlog pred drebi, jer ko bude imao vise energije taj ce i da dobije. Srecno u nastavku, zamislite da nam krene malo sut pa da naprabvimo neko cudo, mada kao sto rekoh i da izgubimo nije problem srce mi je puno posle Armania.