POLUVREME - Velike oscilacije Partizana, ima li rešenja za Filipovića?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 21.04.2024.
18:50
Izvor: Sportske.net

Partizan krenuo, pa stao, pa se opet odvojio na dvocifrenu razliku.

KK Igokea/Marija Vuruna
KK Igokea/Marija Vuruna

Povezane vesti

Košarkaši Partizana vode na poluvremenu meča sa Igokeom u Laktašima u drugom duelu četvrtfinala plej-ofa AdmiarlBet ABA lige rezultatom 38:49.

Savršeno je krenulo za Partizan što je često slučaj za njih ove sezone. Zek Ledej, Balša Koprivica i Mateuš Ponjitka pogađali su za otvaranje 0:10 od strane crno-belih. 

Odlična tranzicija Partizana, dosta grešaka Igokee i vrlo brzo smo na semaforu videli ubedljiv rezultat od 6:23. No, kako se na parket vratio Goran Filipović u redovima Igokee, tako je i Partizanova produkcija stala, a domaćin se razigrao. 

U narednih sedam minuta, Igokea je postigla 22 poena, a Partizan 10 i meč je bio u egalu. Blistao je Filipović sa 10 poena za to vreme, maltene bez promašaja.

Igokea se trudila da se potpuno vrati, ali Partizan je to spretno odbijao. Posebno se to osetilo kada je Željko Obradović promenio čitavu petorku, međutim ni ova nije imala rešenja za fenomenalnog Filipovića.

Partizan svakako ima prednost zahvaljujući furioznom startu, a potom i dobroj završnici prvog poluvremena, ali Igokea je pokazala već jednom da želi da istakne belu zastavu, pa čekamo odgovor, ako ga bude.

Goran Filipović je ubacio čak 18 poena do sada u Partizanu Naneli ima 11.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke