Poluvreme - Volters izmišlja poene, desetkovana Zvezda se konačno rešava košmara? (TVITOVI)

Autor: Nemanja Janošev
petak 25.03.2022.
20:50
Izvor: Sportske.net

Zvezda je gubila sa 11 poena razlike, a onda je usledila bolja igra!

@kkcrvenazvezda/Twitter
@kkcrvenazvezda/Twitter

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde gube na poluvremenu utakmice 32. kola Evrolige od Albe u Berlinu sa 37:35.

Znalo se da će biti teško za Crvenu zvezdu bez obzira na uslove. Alba je, tradicionalno, težak rival za tim sa Malog Kalemegdana i tako se ispostavilo još jedanput. 

Bez Lazića i Holinsa bilo je jasno da će pukotine u defanzivi biti izražajnije i njih su često pronalazili Džejlen Braun i Maodo Loa. Zvezda se nalazi u periodu kada šut za tri poena apsolutno ne funkcioniše. Tako su svi pokušaji isprva bili neuspešni, a poene su tražili putem tranzicije i polaganja u režiji Nejta Voltersa, te Nikole Kalinića.

Nedostajalo je da u meč uđe više igrača. Nikola Ivanović je izbegavao odgovornost, što je bilo osetno u ofanzivi. No, posle sedam uzastopnih promašaja, usledile su dve trojke u režiji Davidovca i Dobrića i serijom od 6:0, Crvena zvezda je "bila tu".

Volters je jedini "izmišljao" poene i to je Zvezdi donosilo najviše u ovoj utakmici, ali odgovornosti se nije plašio ni Dejan Davidovac koji je sa svojom drugom trojkom snizio temperaturu na samo "-1", a potom je Nejt preokrenuo! Ipak, nije bilo snage da izdrže do kraja poluvremena i Alba je ipak sa vođstvom otišla na pauzu.

Volters je ubacio 12 poena, Dobrić osam.

Kada su u pitanju ostali mečevi, Monako koji je Zvezdin direktan konkurent, pobedio je Baskoniju, još jednu ekipu koja se nadala prolasku u Top 8!

*

*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke