Poluvreme - Zatvorili Lojda, Zvezdin prazan hod, rezultat je još i dobar! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.11.2020.
19:40
Izvor: Sportske.net

Prazan hod Crvene zvezde u drugoj četvrtini, ali je uspela ekipa Saše Obradovića da se vrati!

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde mts gubi nakon prvih 20 minuta od Efesa, iako je po mnogima bila favorit zbog izostanka velikog broja igrača u protivničkom timu. Rezultat je 36:40.

Fantastičan početak Crvene zvezde, pre svega u odbrani, Efes nije postigao koš 3 i po minuta, za razliku od domaćina koji je preko Voldena, Rita i Kuzmića stigao do 8:0.

Ipak, naredni minuti su bili prazni za izabranike Saše Obradovića, pa su Singlton i Larkin uspeli da vrate svoj tim u egal.

Poenima Simona gosti stižu do prednosti, a onda trojkom Moermana i do 12:16.

Početkom druge deonice Larkin je imao svoju dobru epizodu nakon čega je Efes poveo sa 17:23, a bilo je i maksimalnih +8 za goste kada je Tunčer pogodio dve uzastopne trojke.

Trojke su upadale sa svih strana, Larkin je pogodio novu, potom i Moerman za ogromnih +14. Volden koji je bio jedini raspoložen u dresu crveno-belih je uspeo da pokrene svoj tim, a onda je i Dobrić pogodio sva tri slobodna bacanja za daleko podnošljiviju situaciju.

Rit je pogodio trojku za 32:37 na ulasku u poslednji minut, a onda je i Lojd pogodio svoje tek prve poene za 34:37.

Moerman je do kraja pogodio trojku na jednoj, a Rit za dva na drugoj strani.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 26.11.2020
20:56

Zamislite da nemamo Voldena, pa mi bi izgubili vecinu tekmi i ABA za Evroligu da ne pricam. Kuzma mi uliva neki optimizam, mada ruku na srce posle derbija svi su nesto umorno, i vidi se to. Mozda krene jos neko da igra i da pomogne jadnom Voldenu koji se ubi sam. srecno, ako dobijemo ovo a joooooooooj kako bi nam leglo! Ovi su dobri bre!