POLUVREME - Zvezda dodala gas i preokrenula!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 11.12.2023.
18:52
Izvor: Sportske.net

Zvezda preokrenula.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde vode protiv Mege u hali "Ranko Žeravica" na poluvremenu utakmice 11. runde AdmiarlBet ABA lige sa 40:48.

Odlična prva deonica Mege koja je igrala sa dosta energije, bez zadrške. Sjajno je u meč ušao dvojac Plavšić - Đurišić koji je u zbiru postigao prvih 17 poena ekipe Marka Baraća.

Nije Crvena zvezda imala pravog rešenja za njih, a na sve to šut ih uopšte nije služio i Mega je imala sedam poena viška nakon prvih 10 minuta.

Igralo se brzo, što je karakteristično za Megu, pa je Crvena zvezda morala da pronađe način da uspori ritam. Malo su im u tome pomogle i određeni tehnički problemi zbog kojih su arbitri nakratko pozvali sudijski tajm-aut kako bi se sve dovelo u savršeno stanje. Napadačka produkcija Mege je stagnirala u prvih četiri minuta drugog kvartala, što je Zvezda iskoristila serijom 0:9 da preokrene duel.

Šut za tri im nije bio saveznik, a ovaj tim Crvene zvezde ima dosta problema kada su procenti slabi. No, pronalazili su poene sa poludistance, iz reketa, potkrala se tu i po koja trojka i Zvezda je okrenula sve u svoju korist.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke