Poluvreme - Zvezda gubi, gde je najveći problem? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.01.2019.
21:25
Izvor: Sportske.net

Dva Zvezdina lica tokom prvog poluvremena u Valensiji.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde večeras igraju meč trećeg kola Top 16 faze Evrokupa, a posle prvog poluvremena domaća Valensija vodi sa 42-37.

Prva četvrtina protekla je u ravnopravnoj borbi, a Zvezda je posle odličnog početka (6:0 i 8:2) uglavnom imala blagu prednost.

Međutim, krajem prve i početkom druge četvrtine usledio je veliki pad u igri crveno-belih, što su domaći iskoristili, napravili seriju 11:0 i od 19:23 stigli do vođstva od 30:23.

Valensija je ovu razliku uglavnom uspela da održi tokom drugog kvartala, a za to je najzaslužniji bio Sem Van Rosom koji se raspucao u ovom periodu igre.

Van Rosom je posle prvog poluvremena i najefikasniji u domaćem timu sa 10 poena, po šest imaju Dubljević i Sastre.

Zvezdu predvodi Perperoglu sa sedam, a Faje i Reglend imaju po šest poena.
-
- - -
- -
- - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 16.01.2019
22:34

Kako su izasli Reglend i Cirbes koji su usli izuzetno dobro u mec,tako krece nas pad,nemam nista protiv Covica ali odigrao je sve pogresno,pogotovo kad smo trebali da se odlepimo,ako hocemo sa njim da igramo onda barem neka igramo rekreativno ovaj Evrokup i da podredimo ave Aba ligi.

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 16.01.2019
22:33

Čim se promeni kriterijum suđenja i nije ujednačen to se odrazi na rezultat,Valensija igra čvrstu odbranu i završi četvrtinu sa dva prekršaja,Cirbesu sviraju faul sa leđa(koji jeste bio) a Dubljeviću za istu stvar ne i on daje koš,ne sviraju se koraci Tomasu i primimo trojku,ne svira se faul na ulazu Fajea i još nekoliko situacija koje ne samo da bi poništile ovu prednost Valensije već bi Zvezda vodila....ali opet sa druge strane imamo mnogo bolje suđenje nego protiv Unikahe gde smo pokradeni za sve pare....

avatar
petar000
Wednesday, 16.01.2019
23:47

Jesu li oni imali neki napad da je bio po pravilima kosarke? Nisam gledsao, ali iz tvog komentara vidim da uz realno sudjenje, oni nisu trebali preko centra da predju. Vama kad god ne sude ABA sudije vi ste u hendikepu. Samo kod njih mozete da mlatite do besvesti, sve dok ne napravite +20, e onda krece peglanje i normalno sudjenje.