POLUVREME - Zvezda lomi obruče u "Areni", armirani beton od odbrane!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 14.11.2023.
21:38
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda, za sada, igra meč sezone!

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde vode u prvom poluvremenu utakmice 8. kola Evrolige protiv Fenerbahčea sa 45:26.

Konačno jedan čvrst i koncentrisan ulazak Crvene zvezde u meč i to protiv rivala koji najčešće kažnjava bilo kakav suprotan pristup.

Zvezdini poeni su uglavnom dolazili iz dobre odbrane i to je nešto što svaki trener obožava da vidi. Gedraitis i Nedović su otvorili duel svojim polaganjima, da bi se potom dogodio peh za Šabaza Nejpira koji je dobio udarac laktom u lice od strane Tajlera Dorsija. Plejmejker crveno-belih je iz tog razloga, uz pratnju lekara, morao da napusti parket i krene put svlačionice gde mu je pružena pomoć.

Ulogu organizatora preuzeo je Jago dos Santos koji je radio fenomenalan posao na oba kraja parketa i zajedno sa saigračima nosio ekipu do dvocifrene prednosti. Prvo su izabranici Janisa Sferopulosa izveli tri atraktivna zakucavanja zbog čega su lako mogli da izazovu pucanje obruča u "Areni". Navijači su to obožavali i energija se konstantno uvećavala za domaći sastav.

Pritom su dolazile i trojke od Teodosića i Jaga, te smo videli potpuno suprotnu situaciju u kojoj se našao Fener nego li prethodne sedmice kada su gostovali Partizanu na istom mestu.

Sve je išlo za Crvenu zvezdu. Šuterski su bili naštimovani i kada je Teodosić pogodio trojku bilo je najvećih "+16". Teodosić je zaista odigrao briljantno u oba smera (da, dobro ste pročitali) i uz Jaga i Bolomboja trenutno baca Fener na kolena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke