Poluvreme - Zvezda ponovo nema Vajta, a bez Holinsa - ništa! (TVITOVI)

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 06.12.2021.
18:49
Izvor: Sportske.net

Duel je počeo minutom ćutanja zbog smrti nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Stevana Jelovca.

AdmiralBet ABA league/Dragana Stjepanović
AdmiralBet ABA league/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde vode na poluvremenu utakmice sa Cibonom sa  40:31 (15:17, 25:14) u duelu 10. kola AdmiralBet ABA lige.

I dalje Dejan Radonjić ne može da računa na kompletan tim. U prošlom meču sa Zenitom nije bilo Nikole Ivanovića, a sada nema Erona Vajta koji je na tom duelu debitovao posle povrede.

Nakon vrlo dobrog ulaska u meč i vođstva od 5:0, plan Crvene zvezde da primora rivala na šuteve sa distance je tekao odlično, a potom propao. Oni su probili defanzivni blok rivala, pogađali pod košem i tako u periodu od dva minuta i serijom od 0:10 stigli do preokreta.

Neke nepotrebne faulove pravili su igrači Crvene zvezde. Kalinić je posle svega tri minuta na parketu imao dva pokraj svog imena, a Dobrićev kontakt sa Gnjidićem pri isteku prvog kvartala je bio potpuno nepromišljen što je donelo zagrebačkom timu tri slobodna bacanja.

Zvezda je posle dužeg vremena povela preko trojke Dejana Davidovca. Bila je to treća timska. Ipak tvorac sjajne serije od 14:0 bio je Ostin Holins, prvobitno atraktivnim prikucavanjem, a potom agresivnom odbranom i dobrim odlukama u napadu. Sve to, donelo je mnogo osporavnaom letošnjem pojačanju aplauze dvorane nakon što je napuštao parket.

*

*

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke