Poluvreme - Zvezda već primila broj poena skoro kao u čitavom prvom meču (TVITOVI)

Autor: Nemanja Janošev
petak 25.02.2022.
20:44
Izvor: Sportske.net

Zvezda ima sve predispozicije da dobije ovaj susret.

Euroleague; KK Crvena zvezda
Euroleague; KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde gube u prvom poluvremenu duela sa Panatinaikosom u "OAKA areni" sa 42:41  u okviru 27. kola Evrolige.

Vodila je Crvena zvezda od samog početka utakmice u slabo posećenoj atinskoj areni. Odmah je meč otvoren trojkom i to Ostina Holinsa, da bi se Amerikanac ubrzo ponovio i imao u naručju svih šest prvih poena svoje ekipe. 

Zvezda je uspevala da kontroliše dešavanja na parketu koliko-goliko, držali su prednost zahvaljujući akcijama za Luku Mitrovića koji je bio odličan pod obručem rivala.

Stvorila je Crvena zvezda devet poena viška početkom druge deonice kada je trojku pogodio Ognjen Dobrić, ali je Panatinaikos uspeo da ubrza igru i izjednači posle 16 i po minuta igre. Nedugo potom su i poveli, a sve se dogodilo zahvaljujući letargiji u ekipi Crvene zvezde. 

Ubrzo je Zvezda ponovo počela da liči na sebe, i sa dobrim skokom u napadu vratila prednost. Ipak, kada bismo uporedili ovaj duel sa poslednjim dva tima, Crvena zvezda je daleko slabija u svim segmentima. U Beogradu su primili 48 poena, a sada već 41. U tome je najviše uticao Nemanja Nedović (13 poena), a posebno se mora istaći trojka sa logotipa u završnici!

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke