Poluvreme - Zvezda vodi, a ''Delije'' već predlažu dva pojačanja za sledeću sezonu /TVITOVI/

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.02.2022.
21:48
Izvor: Sportske.net

Posle fudbalskog derbija, evroligaški dvoboj u neuobičajenom terminu.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda večeras igra zaostali meč 19. kola Evrolige, rival joj je Đorđevićev Fenerbahče u ''Pioniru'', a posle prvog poluvremena rezultat je 41:37 za Zvezdu.

Crveno-beli su odlično započeli utakmicu, nešto poput meča sa Partizanom u finalu Kupa Koraća poveli su sa 7:0 i odmah doveli goste iz Istanbula u situaciju da moraju da jure rezultat.

Ali, kako je meč odmicao, sve raspoloženiji za igru u ekipi Fenerbahčea bio je naš reprezentativac Marko Gudurić i najviše zahvaljujući njemu, gosti su uspeli da do kraja prve četvrtine uhvate rezultatski priključak i priđu na 20:18.

Predvođena Mitrovićem i Davidovcem, Zvezda je i u drugoj četvrtini stekla desetak poena prednosti, Fener je opet uspeo da priđe, ali trojkom Stefana Markovića Zvezda se vraća na ''plus šest'' - 34:28 na dva minuta do poluvremena. Posle tajm-auta Saše Đorđevića, gosti prave seriju 5:0 preko Bartela i Pjera i prednost crveno-belih se ponovo istopila - 34:33.

Odmah je i Dejan Radonjić reagovao tajm-autom, posntirali su Kuzmić i Holins, ali se razlika nije značajnije uvećala, do poslednje sekunde kada je Dobrić pogodio trojku za 41:37.

Mitrović sa sedam i Davidovac sa šest poena predvode Zvezdu, a u Fenerbahčeu najbolji Gudurić sa 10 i Bartel sa 9 poena.

*


*

*



*


*


*


*


*


*


*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke