Poluvreme - Zvezda "zavezala" Asvel, o lepoti nećemo (TVITOVI)

Autor: Nemanja Janošev
petak 21.01.2022.
21:54
Izvor: Sportske.net

Asvel - Crvena zvezda 25 :35 (11:17, 14:18).

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde vode na poluvremenu utakmice sa Asvelom u Vilerbanu sa  25:35.

Odlično izdanje košarkaša Crvene zvezde u prvom poluvremenu izuzev početka kada su promašivali brojne zicere. Pred pauzu se igrala košarka koja nije bila za gledanje, sa mnogo grešaka na obe strane... Lepota igre nije bila glavni epitet za ovo poluvreme...

Uprkos svim nedaćama sa kojima su se susreli u poslednje tri sedmice, izabranici Dejana Radonjića igraju vrlo dobar meč, posebno u odbrani za koju francuski tim nema mnogo rešenja.

Zvezda se trudi da postiže lake poene iako do njih ne dolaze na taj način. Igraju čvrstu odbranu i na taj način sebi omogućavaju dolazak do obruča rivala, a posle slabijeg starta kada su promašivali poprilično, uspeli su da pronađu ritam i to onaj koji njima najviše odgovara i u isti uvuku Asvel, što timu Ti-Džej Parkera nikako nije pogodovalo.

Šut za tri poena ih isprva nije služio, da bi potom ubacili dve uzastopne trojke preko odličnog Ostina Holinsa i Erona Vajta. Holins igra vrhunsku odbranu zajedno sa ostatkom tima. 

Međutim, ukoliko se Asvel razigra u drugom delu, izostanak napadačke realizacije iz prvog kvartala mogao bi da košta crveno-bele.

*

*

*

*


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke