POLUVREME - Zvezdina dominacija, nezadrživi Ivanović, Lazićev poen o kom će se pričati!

Autor: Darko Mitrović
petak 10.06.2022.
20:42
Izvor: Sportske.net

Bez mnogo uzbuđenja tokom prvog poluvremena.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Veliki napori koje su uložili tokom finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige protiv Partizana za sada ne utiču na ono što košarkaši Crvene zvezde pružaju protiv Mege na startu polufinalne serije plej-ofa domaće AdmiralBet Košarkaške Superlige Srbije.

Umor se ne primećuje u igri ekipe Dejana Radonjića koja u ''Pioniru'' posle prvog poluvremena vodi protiv Mege rezultatom 58:39.

Uvodni deo meča onbeležio je Ostin Holins sa pet vezanih poena, potom je Vajt pogodio trojku i Zvezda je brzo povela sa 8:2.

Usledio je odgovor Mege preko Cerovine, Mušikića i Simanića i gosti su nakratko poveli sa 10:8, ali onda je glavnu ulogu u ekipi Crvene zvezde preuzeo veoma raspoloženi Nikola Ivanović i crveno-beli su do kraja prve četvrtine poveli sa 33:15.

Mega je uspela u drugoj četvrtini da uspori taj Zvezdin nalet, Cerovina, Rudan, Ružencev i Simanić su pokušavali da pariraju velikom favoritu, ali crveno-beli su izuzetno šuterski raspoloženi, pogodili su čak deset trojki i pred kraj poluvremena su stigli i do 19 poena prednosti.

Tu prednost je u posldnjoj sekundi poluvremena vratio Branko Lazić fantastičnim poenom iz odbojke za 58:39 posle 20 minuta igre!

A Ivanović je stigao već do 21 postignutog poena (6-8 za tri) i jedini je igrač u obe ekipe sa dvocifrenim poenterskim učinkom! U Megi najefikasniji Rudan sa devet poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke