Pomoć Srbiji stiže i iz Sakramenta! Oglasili se Bogdan, Bjelica i Divac!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.04.2020.
20:44
Izvor: Sportske.net

Informacija objavljena na zvaničnom sajtu Kingsa.

AP Photo/David J. Phillip
AP Photo/David J. Phillip

Povezane vesti

Srpski sportisti su i tokom ovih najnovijih teških vremena pokazali svoju humanost, a među onima koji pomažu Srbiji u nabavci neophodne medicinske opreme su i naši predstavnici u Sakramento Kingsima.

Naime, Ana i Vlade Divac su kroz svoju fondaciju, a uz učešće i naših košarkaša Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića obezbedili određene količine respiratora, zaštitnih maski i dodatne opreme koja će biti dopremljena u Srbiju.

Tim povodom su se na zvaničnom sajtu Sakramento Kingsa oglasili i Bogdanović, i Bjelica, i Divac.

''Inspirisan sam time što su ljudi u celom svetu dali nešto onima koji su najviše pogođeni ovom krizom, zato mi je bilo važno da pružim podršku ljudima u mojoj domovini i da pomognemo u spašavanju života. Želim da se zahvalim hrabrim medicinskim radnicima koji rade svakodnevno i pomažu onima koji su zaraženi. Zajedno ćemo proći kroz ovo'', naglasio je Bogdanović, a u istom tonu nastavio je i Bjelica.

''Ponosan sam što mogu da pomognem lekarima, pravim herojima koji se u prvoj liniji bore sa virusom korona i koji spašavaju živote. Tokom svega ovoga je zdravlje i bezbednost najveći prioritet'', poruka je Nemanje Bjelice.

Vlade Divac je u svoje i ime svoje supruge Ane izrazio zahvalnost svima koji su učestvovali u ovoj akciji.

''Svi smo skrhani kada vidimo šta se sve dešava širom sveta. Preko naše fondacije ćemo pomoći ljudima koji se bore sa ovim virusom. Ana i ja smo zahvalni na šansi i uz pomoć sunarodnika iz Kingsa šaljemo respiratore, maske i sve što možemo da pomognemo herojima u domovini''
, konstatovao je Divac.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke