Pomoćni trener Efesa: "Navijači Zvezde su vređali Atamana"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 08.03.2023.
22:52
Izvor: Sportske.net

Asistent Ergina Atamana Jakup Sekizkok je na konferenciji za medije istakao nezadoljstvo ponašanjem navijača Crvene zvezde u "Pioniru".

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je ubedljivo pobedila Efes 94:75 u hali "Aleksandar Nikolić", a meč je obeležilo i isključenje Ergina Atamana, trenera gostiju, u poslednjoj deonici.

Njegovu funkciju je do kraja meča obavljao asistent Jakup Sekizkok, koji je posle poraza na konferenciji za medije prvo krenuo sa komentarima povika sa tribina, pa tek onda o samoj utakmici.

"Pre svega, žao mi je što su navijači tokom cele utakmice vikali i vređali trenera Atamana. Jako čvrsta utakmica, oni su igrali agresivnu odbranu i na lopti i od lopte i s mnogo kontakta. Nismo bili u prilici da igramo svoju igru u četvrtom periodu. Kreirali smo otvorene šuteve, ali nismo uspevali pogađati šuteve koji inače ulaze. Kada se na to nadoveže loša odbrana, onda smo pali. Navijači su vređali našeg glavnog trenera što nije sportski. Pred nama je odmor, sutrašnji trening i priprema za petak", rekao je Sekizkok u kratkom izlasku pred medije.

Efes sada ima skor 13-13 i nalazi se na 10. mestu Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke