Ponovo smo na nuli, Midltonova velika noć!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 15.07.2021.
08:12
Izvor: Sportske.net

Strašna borba, na kraju 109:103 za Bakse, 2:2!

AP Photo/Paul Sancya)
AP Photo/Paul Sancya)

Povezane vesti

Imamo strašnu seriju. Činilo se da Devina Bukera ništa ne može da zaustavi, za tri četvrtine je ubacio 38 poena, a onda je dobio peti faul. U tom trenutku je bilo +9, start poslednje četvrtine.

Do trenutka kada se vratio u igru, preokret je usledio. Uz ovacije sa tribina, Kris Midlton je igrao simultanku. On je meč završio sa 40 porena, dva manje od Bukera, ali je dao 14 u poslednjoj četvrtini. Možda je kouč gostiju Monti Vilijams pogrešio što je vadio Bukera iz igre, ali hteo da ga sačuva za završnicu.

Feniksu je možda za pobedu bio potreban bolji Kris Pol, odigrao je užasnu utakmicu, za svoje standarde. Ubacio je pet šuteva, imao isto toliko grešaka, na kraju 10 poena, 7 asistencija. 

U finišu smo videli klackalicu, ali su poslednje dve Polove greške možda prelomile. Izgubio je prvo loptu za laki Janisov kontranapad, a onda u trenutku kada su Sansi mogli da izjednače, DžejRU Holidej ga je nadmudrio, ukrao mu loptu i asistirao Midltonu za +4, tada je pola minute pre kraja bilo gotovo. 

Kod Sansa Ejton odličan u odbrani, ali u napadu nije mnogo pomogao, šest poena, imao je čak 17 skokova. Na drugoj strani Adetokumbo 26 poena, 14 skokova, 8 asistencija, 50% sa linije penala, ali je Midlton taj koji je prelomio utakmicu i pokrio očajno šutersko veče Holideja. 

Sada je 2:2, Milvoki je u psihološkoj prednosti, idu u Arizonu sa znanjem da su se izvukli u četvrtom meču, Sansi će noćašnju utakmicu morati da izbace iz glave...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke