Popravlja se situacija u Baskoniji - Ko (ne)će igrati protiv Partizana?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.11.2023.
23:38
Izvor: Sportske.net

Duško Ivanović je bio zagonetan po tom pitanju, ali dva imena je otkrio.

EPA-EFE/L. Rico
EPA-EFE/L. Rico

Povezane vesti

Ekipa Partizana u petak od 20 časova i 30 minuta igra protiv Baskonije u Vitoriji, u okviru šestog kola Evrolige, a ono što je sigurno to je da trener crno-belih Željko Obradović zbog povreda neće moći da računa na kapitena Kevina Pantera i Mateuša Ponjitku.

Probleme sa povređenim igračima ima i novi-stari trener Baskonije Duško Ivanović, ali je sada situacija po tom pitanju nešto bolja nego uoči njegovog dolaska na klupu ovog španskog kluba.

Naravno, novinari su ga danas na pres konferenciji pitali da li će neko od povređenih biti spreman sutra da zaigra, a Ivanović je najpre pokušao da bude zagonetan, ali je odmah zatim i potvrdio koja dvojica igrača sigurno neće nastupiti protiv Partizana.

''Istina je da neću reći ko će igrati protiv Partizana. Ali, oni koji budu igrali, biće spremni na borbu'', rekao je Ivanović i dodao: 

''Ni Diop neeće igrati (osim Rogavolupolsa). Ostali? Ne znam'', rekao je Ivanović koji će sada moći da računa i na novog plejmejkera Krisa Kiozu koji je stigao iz NBA lige.

Podsetimo, pretrhodnih dana su se na povrede žalili i Dijaz, Markus Hauard, i Čima Moneke, Niko Manion...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke