Poruka dana: ''Ako razmišljate da li da igrate za reprezentaciju, vi niste sportisti, vi ste biznismeni''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.06.2021.
23:34
Izvor: Sportske.net, RTS

Valjda će se neko zamisliti posle ovih njenih reči.

EPA-EFE/Miguel Angel Polo
EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je novi šampion Evrope, Marinine ''lavice'' oduševile su ne samo večeras protiv Francuske u finalu, nego od samog početka, dobijajući dramatične završnice protiv Italije, zatim Španije u četvrtfinalu, Belgije u polufinalu i pre svega odnosom prema igri i dresu sa državnim grbom.

Po završetku meča, tokom svečane ceremonije dodele medalja i individualnih priznanja na kojoj je i Sonja Vasić proglašena najkorisnijom košarkašicom turnira, stručni konsultant na RTS-u tokom večerašnjeg TV prenosa Nataša Anđelić napravila je kratak, ali upečatljiv rezime, ujedno dala i najbolji opis našeg nacionalnog tima.

''Ja moram da istaknem odnos ovih devojaka koje se svaki put odazivaju reprezentaciji, bez obzira na lične situacije u kojima se nalaze.

Ne zaboravimo da se Jelena Bruks tri meseca posle porođaja priključila reprezentaciji.

Za njih reprezentacija nije interes nego ljubav i treba da budu primer svim košarkašima, košarkašicama i budućim zvezdama našeg sporta. Ako razmišljate da igrate za reprezentaciju, vi niste sportisti, vi ste biznismeni.

Ove devojke su to uradile iz ljubavi i svaka im čast, tako im se i vratilo'', poručila je Anđelić, naša nekadašnja košarkašica.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke