Poruka iz Igokee pred Partizan: ''Nećemo stati!''

Autor: Darko Mitrović
petak 18.03.2022.
23:54
Izvor: Sportske.net

U timu iz Laktaša raduju se dolasku u ''Pioinir''.

AdmiralBet ABAliga/Igokea m:tel/Nikola Vuruna
AdmiralBet ABAliga/Igokea m:tel/Nikola Vuruna

Povezane vesti

U subotu od 19 časova ekipa Partizana dočekaće Igokeu u jednom od derbija 23. kola AdmiralBet ABA lige. Uoči polaska u Beograd trener Igokee Dragan Bajić je u izjavi za klupski sajt najpre istakao Partizanove kvalitete i na šta će njegov tim da obrati posebnu pažnju.

"Imamo neki svoj cilj i na dobrom smo putu da ga ostvarimo. U zadnjih pet utakmica ostvarili smo četiri pobede koje su nas u dobroj meri približile poziciji koja vodi u plej-of i to bi bio veliki rezultat za nas. Nećemo stati, pokušaćemo da do kraja lige ostvarimo što bolji rezultat. Partizan je tim koji je u odličnoj formi i pobedili su nekoliko izuzetno jakih protivnika u poslednjim utakmicama.

Ono na šta mi moramo obratiti pažnju na ovoj utakmici je ta agresivna odbrana po čitavom terenu, gde mi moramo biti maksimalno koncentrisani, da ne dozvolimo veliki broj izgubljenih lopti i da ostvaruju lake poene iz kontranapada", izjavio je Bajić i dodao da je takođe važno da se neutrališe Partizanov ofanzivni skok.

''Fokusiraćemo se na glavne okosnice njihovih napada i njihovih sistema, a mi ćemo pokušati da odgovorimo u najboljoj meri'', kaže Bajić.

Generalno, raduje ga gostovanje u ''Pioniru'' i susret sa starim prijateljima.

''Dvorana 'Aleksandar Nikolić' je sigurno lepa za igranje, za moje igrače i atmosfera koja je predivna za košarku, znajući kako smo prolazili protekle dve godine, svi klubovi bez publike. To se vratilo i sigurno je jedan lep ugođaj za svakog igrača i svakog sportistu'', zaključio je Bajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke