Posle Čovića, oglasio se i Bokan!

Autor: Darko Mitrović
petak 19.03.2021.
20:34
Izvor: Sportske.net, bhbasket.ba

Ali, nije želeo da ulazi u dublju polemiku.

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Predstojeći košarkaški vikend u ABA ligi obeležiće duel Budućnosti i Crvene zvezde u nedelju u Podgorici, a par dana pre ovog duela, prvi čovek Zvezde Nebojša Čović nije se složio sa ocenom da je u pitanju derbi.

Nije se dugo čekalo ni na reakciju iz Podgorice, a prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan je tu Čovićevu konstataciju prokomentarisao u razgovoru za ''BH Basket''.

''Morate to pitati Čovića, ipak je on najstariji sudionik košarke u regionu, dugo godina na čelnim pozicijama kluba. Ja imam suprotno mišljenje i to je za mene derbi. Sve ćemo uraditi da napravimo ambijent, da naši igrači daju maksimum i dođu do pobede. Zvezda je klub za svako poštovanje i evroligaški tim'', istakao je Bokan.

Takođe, posle spekulacija u medijima da bi Zvezda mogla da navodno dobije dvogodišnju licencu za učešće u Evroligi, u Zvezdi je to ocenjeno kao potencijalni ''spin iz Podgorice''.

Šta na to Bokan ima da kaže?


''Što se tiče toga ja ne bih to komentarisao, uvek se tako dešava pred derbi. U Aba ligi je svaki svaki derbi koji odlučuje među četiri, a posebno kada se radi o borbi za prvo mesto. Te stvari su neozbiljne, ne doprinose dobroj energiji, prema tome ja ne želim odgovarati na to pitanje'', objasnio je Bokan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke