Posle nasilja u porodici, Bridžis opet u problemima sa zakonom

Autor: Filip Rodic
četvrtak 12.10.2023.
22:19
Izvor: Sportske.net

Nikako da nauli lekciju.

Beta/AP Photo/John Minchillo
Beta/AP Photo/John Minchillo

Povezane vesti

Napadač Šarlot Hornetsa Majls Bridžis će doživeti još jedan sukob sa zakonom nakon kršenja zaštitnog naloga za nasilje u porodici, prekršajnog zlostavljanja dece i povrede lične imovine.

Pored toga, napadač takođe ima nalog za hapšenje na svoje ime, koji je izdat još u januaru. I krivični poziv i nalog za hapšenje još nisu uručeni, prenosi Bakster Holms sa "ESPN-a".

Trenutni navodni prekršaji od strane igrača su sa sporazuma postignutog u novembru 2022. godine, kada je Bridžis pristao na 10 godina zaštite protiv svoje bivše devojke, koja je optužila igrača da ju je napao pred njihovom decom.

Bridžis se kao optuženi „izjasnio da se ne osporava“, što znači da je prihvatio kazne koje mu je sud izrekao bez formalnog priznanja krivice.

Pošto je NBA već dobio suspenziju od 30 utakmica u aprilu 2023. i delimično ispunivši ovu zabranu, Majls Bridžis i dalje mora da odustane u prvih 10 utakmica predstojeće NBA regularne sezone.

Prema "ESPN-u", portparol NBA nije bio odmah dostupan za komentar i teško je videti kako bi nedavni događaji mogli uticati na igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke