Posle poraza Huventuda, "Grobari" naziru finale iz snova u Beogradu?

Autor: Boris Jovanović
sreda 20.04.2022.
09:19
Izvor: Sportske.net

Treba jasno stići. pobeda Ulma opomena i za Partizan, ali kako bi moglo da se rasplete?

Partizan NIS-Dragana Stjepanović
Partizan NIS-Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Huventud je razočaran, neverica u Badaloni posle ispadanja od Ulma. Katalonci kažu da su iluzije razvejane posle sjajne grupne faze, krive opuštanje, ali i povredu Brodzijanskog u ključnom trenutku sezone.

Ovo menja sve, naime, sada je jasno, da ako Partizan ode do kraja, finale će se igrati u Beogradu?

Mnogi veruju da se ono već nazire, dolazak moćnog Virtusa u pakao "Arene", ali je još rano, crno-beli razmišljaju samo o Bursi, ako večeras dobiju Turke, sledeći meč je sa Cedevitom u Beogradu, Ljubljančani su već slavili ove sezone u AdmiralBet ABA ligi, a tukli su Partizan i nedavno u Sloveniji.

Ali, kako bi moglo da se rasplete?

Jedini tim protiv koga bi Partizan mogao da gostuje do kraja je Gran Kanarija i to u polufinalu. Granka večeras dočekuje Slask, teško je videti iznenađenje u tom meču, ali u četvrtfinalu ih, ako dobiju Poljake čeka Andora koja je slavila protiv Budućnosti.

Na drugoj strani žreba, pomenuti Virtus treba večeras da savlada Čankov Lietkabelis, a onda če igrati sa Ulmom. Valensija je domaćin protiv Hamburga, ali ako Metropolitan odlična francuska ekipa dobije Veneciju, "Narandžasti" će preko Pariza morati da traže polufinale. U stvari, i Virtus bi u slučaju pobede Levaloe nad Valensijom morao da igra u Francuskoj za finale u Beogradu protiv Partizana.

No, da sačekamo, Huventud je sklonjen sa puta, videćemo hoće li i Gran Kanarija, sistem "pobedi ili ispadaš" je surov, ali je jasno da Partizan može do kraja.

No, prvo Bursa od 20:30 večeras u gotovo rasprodatoj Areni, AdmiralBet ima najbolje kvote na košarku, ponudu igrača, ali i konačne ishode, pa proverite, i jasno Partizan bi protiv Turaka trebalo da dobije i preko 11.5 hendikepa, ali dovoljna je bilo kakva pobeda. Mi bismo probali i da Litvanci ostanu ispod 12.5 protiv favorizovanog Virtusa, dok bi Levaloa trebalo da dobije Veneciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke