Posle svega, njemu Zvezdine pristalice odaju NAJVEĆE priznanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.06.2018.
21:36
Izvor: Sportske.net

Poseban komentar i čestitke nakon upravo završene sezone zavređuje jedan od igrača novog-starog šampiona Srbije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Momak koji je krajem januara stigao u Crvenu zvezdu mt:s kako bi pojačao roster i pomogao ekipi u presudnom delu sezone neopravdano je dočekan na nož.

Alen Omić je bio razlog da organizovani navijači Crvene zvezde mt:s prestanu da dolaze na utakmice, a mnogi smatraju da je to jedan od razloga što je upravo završena sezona okončana osvajanjem samo jednog trofeja.

Satisfakciju za nepravdu koju je doživeo Alen Omić je našao u završnici sezone u kojoj je bio ubedljivo najbolji igrač u timu Milenka Topića.

Nakon finalne serije plej-ofa domaćeg prvenstva slovenački internacionalac je proglašen najkorisnijim igračem i to potpuno zasluženo.

Samo u finalnoj seriji Alen Omić je zabeležio prosek od 19 poena i 7,6 skokova, pa je sa prosekom od 26 indeksiranih poena u finalu proglašen za MVP-a.

Navijači su prepoznali sve ono što je Omić uradio za ekipu za nepunih pet meseci, pa otuda ne čudi što su mu posle večerašnje utakmice "skinuli kapu" i poželeli da ostane u timu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 21.06.2018
13:47

Problem je u tome sto najvatreniji, oni pravi, navijaci koji dolaze na utakmice, ne podrzavaju Omica i to nema veze sa njegovim ucinkom. S druge strane, twitter-navijaci koji podrzavaju Omica uglavnom ne dolaze na utakmice pa ta njihova podrska malo znaci.

avatar
dusko
Tuesday, 12.06.2018
00:19

Bravo Omara!!!

avatar
Kori Volden
Monday, 11.06.2018
21:51

Apsolutno zasluzeno. Ljudina. Odlican kosarkas. Uz Rocestija i Dobrica jedini koji je zasluzio prelaznu ocenu za ovu sezonu.