Posle utakmice za Dražena, Aco Petrović se posebno zahvalio srpskom košarkašu!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.09.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Zahvalio je i svima drugima, ali njega je posebno izdvojio.

Screenshot/YouTube/AdmiralBet ABA liga
Screenshot/YouTube/AdmiralBet ABA liga

Povezane vesti

Memorijalna utakmica posvećena Draženu Petroviću, odigrana preksinoć u zagrebačkoj Areni zaista je bila spektakularna, a Draženova pojava kreirana zahvaljujući veštačkoj inteligenciji posebno je impresionirala prisutne.

A među akterima na terenu bilo je mnogo velikih košarkaških imena koji su uveličali ovaj spektakl i pokazali poštovanje prema svemu što je Dražen uradio za košarku.

Jedan od onih koji je dobio veliki aplauz na predstavljanju igrača jeste i naš centar Boban Marjanović koji je omiljen gde god da se pojavi, pa je tako bilo i u Zagrebu.

Posle svega, Draženov brat Aleksandar se na mreži ''X'' zahvalio svima koji su bili deo tog spektakularnog događaja, a zatim je posebnu objavu posvetio Bobiju, kome se specijalno zahvalio, jer je na svoj poseban način doprineo ovom spektaklu.

''Sada, kada je sve gotovo, HVALA svima koji ste došli na Draženovu utakmicu. Saigračima, trenerima, klubovima, institucijama, reprezentaciji Hrvatske, Draženovoj ekipi, ali hvala ide i svima VAMA, koji ste došli u Arenu i napravili ambijent za pamćenje'', napisao je Aco Petrović u prvoj objavi, a onda u sledećoj dodao:

''Hvala Bobanu Marjanoviću, što je na svoj, samo njemu svojstven način, uveličao Draženovo veče'', napisao je Aco, uz zajedničku fotografiju sa popularnim Bobijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke