Poslednji meč Lojda u Zvezdi? Radonjić potvrdio loše vesti: "Razlika je nerealna"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 09.06.2021.
21:58
Izvor: Sportske.net

Poslednji meč u dresu Zvezde za Lojda?

Foto: KK Crvena zvezda mts
Foto: KK Crvena zvezda mts

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić otkrio je da, barem za sada, neće moći da računa na ponajboljeg igrača ekipe u ovoj sezoni - Džordana Lojda.

Zvezda je sa 98:69 deklasirala Megu u prvoj finalnoj utakmici Košarkaške lige Srbije, ali, za njih, gorak ukus posle ovog meča jeste povreda Džordana Lojda koji je pri kraju treće deonice napustio parket i nije se vraćao. To bi, ukoliko se ne oporavi do kraja serije, trebalo da znači da je Lojd ove večeri poslednji put nastupio u dresu Zvezde.

"Odigrali smo jako dobro i mislim da je bila kontrola od samog početka. Pravili smo razliku, dizali je, igrali dobro u oba pravca i poveli sa 1:0. Drugačije bih analizirao utakmicu od toga da smo dobro šutirali za tri. Očekujemo meč u kojem će Mega sigurno izaći na parket, i dati sve od sebe da nas savlada. Razlika je, prema mom mišljenju, nerealno velika, a ako budemo imali naš pristup, trebali bismo da budemo na visokom nivou. Kako za sada izgleda, bićemo i oslabljeni", aludirao je Radonjić na povredu Džordana Lojda.

Američki plejmejker u redovima Crvene zvezde Lengston Hol veruje da će drugi susret biti težak i takođe očekuje odgovor Mege.

"Bila je teška utakmica, Mega je talentovan tim sa mladim igračima. Biće i to težak meč, mislim da će se oni prilagoditi, napraviti promene. Imaju odlične centre, bekove koji umeju dobro da šutiraju, ali na nama je da se spremimo i nadamo još jednoj pobedi", istakao je Hol.

Naredni meč igra se u hali "Mega Factory".



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke