Postoji li problem - Zašto Madar i Dangubić nisu ulazili protiv Zadra?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 03.01.2022.
20:15
Izvor: Sportske.net

Utisci nakon pobede nad Zadrom 103:72.

Partizan NIS/Dragana Stjepanović
Partizan NIS/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan izdanjem svojih momaka u pobedi nad Zadrom.

Crno-beli su sigurnim trijumfom i "stotkom" otvorili 2022. godinu pred svojim navijačima u "Štark areni". Debitovao je Matijas Lesor kojeg je Obradović pohvalio.

"Imao je nekoliko dana više nego što je to trebalo da bude. Iskoristili smo to da se upozna načinom na koji bismo trebali da igramo i obnovimo neke strategije. Otvoreni teren je nešto gde se on dobro snalazi. Igrač koji ima energiju i dozu agresivnosti i nastavićemo da ga koristimo na najbolji mogući način. Odigrao je dobru utakmicu", rekao je Obradović.

Kapiten Rade Zagorac ima turbulentnu sezonu, ali je ovu godinu započeo na sjajan način jednom od najboljih partija u poslednje vreme.

"Mogu samo da izrazim zadovoljstvo zato što je Rade odigrao utakmicu kakvu je odigrao. Teško je odigrati utakmicu da se ne promaši nijedna lopta. Borio se za saigrače, bacao za svaku loptu na parketu i kako je kreirao. On taj kvalitet ima, nije zaboravio da igra košarku i nadam se da će mu ova utakmica pomoći za dalje. Takođe, postoji još jedan igrač koji je odigrao fenomenalno na oba kraja parketa, a to je Rodions (prim.aut. Kuruc)".

Na večerašnjoj utakmici, iako su bili u protokolu i na klupi, Jam Madar i Nemanja Dangubić nisu igrali. Pomislilo se da je reč o povredama?

"Nisu imali nikakve probleme", tajanstven je i kratak bio Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke