Potpisan ugovor za "šampionski Partizan"!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.11.2021.
15:05
Izvor: Sportske.net

Veliki potpis u redovima crno-belih.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Generalni direktor kompanije NIS Kiril Tjurdenjev i Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, danas su potpisali ugovor o nastavku uspešne saradnje.

Na ovaj način NIS ostaje generalni sponzor Partizana, što je definisano još 2013. godine, a saradnja ove kompanije sa trofejnim timom datira od 2007. godine.

"U sportu kao i u životu, pobede su veoma važne. Jedna od najvažnijih pobeda je i mogućnost da sačuvamo svoje prijateljstva uprkos svim izazovima. Naše partnerstvo sa KK Partizan traje duže od jedne decenije i mi ga pažljivo čuvamo i unapređujemo iz godine u godinu. zajedno smo prošli i lepe i teške trenutke i srećni smo što ove sezone ponovo možemo da se radujemo uspesima i sportskim pobedama. Gospodine Mijailoviću, želimo vam da ovu sezonu završite onako kako ste je i započeli - šampionski. A u nama ćete i dalje imati pouzdanog partnera i vernog navijača", kaže Kiril Tjurdenjev.

Mijailović, sa druge strane, smatra da je ovaj dan veoma bitan za nastavak dobrog poslovanja crno-belih.

"Želim da Vam se zahvalim na današnjem danu, želim da kažem kako je ovo veoma važan dan za KK Partizan. Obnova ugovora o generalnom sponzorstvu našeg glavnog sponzora je nešto što daje garanciju Partizanu da će u budućnosti praviti rezultate koje javnost očekuje od nas. Mi ciljeve imamo, a kristal ispred nas pokazuje koliko godina traje saradnja između NIS-a i Partizana. Naša saradnja je stara 14 godina i želim da napomenem kako veliki deo ovog sponzorstva ide za razvoj naših mlađih kategorija. Kompanija NIS je sa svojim brendom Jazak podržala i rad letnjeg kampa naših mlađih kategorija i to je jako važan segment KK Partizan, po čemu je on i poznat. Naši ciljevi za ovu sezonu su potpuno poznati i mislim da bi ih teško ostvarili i oni uopšte bili u našim planovima bez vaše podrške koju imamo godinama unazad. Još jednu stvar bih želeo da napomenem, NIS treba da bude primer našim kompanijama koje posluju u Srbiji, zato što je to društveno odgovorna kompanija koja ulažući u sport, ulaže u ambasadore naše zemlje u celoj Evropi. Ambasadori jesu naši klubovi i naši igrači koje školujemo i koji postaju veliki i važni ljudi. Oni promovišu našu zemlju a samim tim i naše kompanije. To je jedna povezana stvar i želim iskreno da se zahvalim u ime KK Partizan i svih naših članova na ovoj podršci koja je za nas jako važna", rekao je Ostoja Mijailović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke