Potvrde iz Partizana - Matović na klupi, ali nije sam!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 08.03.2021.
21:35
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Zvanične potvrde.

KK Partizan Twitter
KK Partizan Twitter

Povezane vesti

Šef stručnog štaba KK Partizan NIS do kraja sezone 2020/21 biće Aleksandar Matović, iskusni trener koji se u stručnom štabu prvog crno-belih nalazi od leta 2017, potvrđeno je na sajtu kluba.

Matović je pre toga dugo godina radio u mlađim selekcijama Partizana, a u košarkaškim krugovima je posebno poznat po kvalitetnom individualnom radu sa igračima.

Matovićev asistent biće koordinator mlađih selekcija KK Partizan NIS i čovek koji je bio deo stručnog štaba Nenada Čanka u sezoni 2017/18, odnosno Vlada Šćepanovića na početku tekuće sezone, Dejan Džoli Mijatović.

Ovo je takođe potvrđeno uz zvanični raskid saradnje sa Sašom Filipovskim.

"Saša Filipovski više nije trener prvog tima KK Partizan NIS. Nakon subotnjeg poraza od Cibone, dosadašnji trener crno-belih i njegov asistent Boban Mitev, obavili su razgovor sa upravom kluba i postignut je sporazum o prekidu saradnje", saopšteno je na sajtu kluba.

Filipovski i Mitev su u Partizan NIS došli 5. novembra 2020. godine, nakon što je mesto šefa stručnog štaba ostalo upražnjeno odlaskom Vlada Šćepanovića.

Pod vođstvom Saše Filipovskog, crno-beli su ostvarili plasman u Top 16 fazu 7Days Evrokupa i polufinale Kupa Radivoja Koraća. 

Ipak, serija loših rezultata, pre svega u ABA ligi, dovela je do toga da trener i uprava kluba sednu za sto i dogovore se o prekidu saradnje, dodaje se na sajtu crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke