Potvrđeno - Dek dolazi u Beograd, a šta je sa Tavaresom i Kozerom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.05.2023.
17:06
Izvor: Sportske.net

Poslednje informacije iz Reala pred dolazak madridske ekspedicije u Beograd.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ovog popodneva ekipa Real Madrida dolazi u glavni grad Srbije, gde će u utorak odigrati treći meč četvrtfinala plej-ofa Evrolige.

Partizan vodi sa 2:0 u pobedama, da je kompletan mogao bi se smatrati favoritom, ali posle suspenzija od strane disciplinskih organa Evrolige, Real vidi svoju šansu da iskoristi odsustvo Kevina Pantera i Matijasa Lesora.

Pre polaska za Beograd, Madriđani su održali pres konferenciju, gde je trener Ćus Mateo, između ostalog, govorio i o stanju Valtera ''Edija'' Tavaresa i Fabijena Kozera koji su propustili prethodni duel sa crno-belima, prvi zbog povrede, drugi zbog bolesti.

''Edi je nešto bolje, iako nismo trenirali jer je to bilo teško nakon jučerašnje utakmice. Ali, mi smo individualno radili sa njim i sve je bolje. S obzirom na to da imamo Tavaresa i Poarijea po prvi put posle nekog vremena, to menja scenario jer je sada sve drugačije.

Takođe je drugačije jer tamo neće biti ni Deka ni Jabuselea, ni Pantera ni Lesora. Scenario je drugačiji jer će u dva tima biti odsutni različiti važni igrači'', izjavio je trener Reala.

Hoće li Fabijen Kozer moći da igra?

''On se i dalje suočava sa skokovima temperature koji se ne smiruju i to ga čini fizički još iscrpljenijim. Danas smo ga prvi put videli nakon nekog vremena i videćemo kako će se razvijati situacija'', rekao je on.

Novinari su ga upitali i da li će Gabrijel Dek putovati sa ekipom u Beograd.

''Dek takođe putuje sa nama, jer ako pobedimo sutra, mogao bi da igra u četvrtak”, potvrdio je Ćus Mateo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke