Potvrđeno - Partizan i Jaramaz se rastali ''na obostrano zadovoljstvo'', a šta je sa Kaboklom?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.08.2024.
18:14
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Partizana se ponovo oglasio.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Posle jutrošnjeg gostovanja na TV Prva gde je govorio o aktuelnim temama i formiranju potpuno novog sastava, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je tokom popodneva govorio i za B92.net i tom prilikom otklonio još jednu dilemu vezanu za sastav tima.

Naime, kada su u pitanju igrači iz prošle sezone, Partizan je zadržao samo Balšu Koprivicu i doskorašnjeg juniora Aleksu Dimitrijevića, a sa većinom ostalih se zvanično ''pozdravio''.

Do danas, rastanci nisu bili ozvaničeni sa Džejmson Nanelijem, Ognjenom Jaramazom i Brunom Kaboklom.

Nedugo posle pomenutog Mijailovićevog gostovanja na TV Prva, crno-beli su na društvenim mrežama zahvalili Naneliju na svemu što je učinio za Partizan i zvanično potvrdili njegov odlazak iz kluba, a tokom razgovora za B92.net, Mijailović je ozvaničio i Jaramazov odlazak, dok kod Kaboklovog statusa i dalje stoji znak pitanja, iako brazilski centar nije došao na početak priprema za novu sezonu.

"Sporazumni raskid je bio sa Jaramazom na obostrano zadovoljstvo. Želeli smo da bude tako. Igraču je bila potrebna nova sezona, nama je bio potreban novi igrač na toj poziciji. Imamo gotovo 16 igrača pod ugovorom, a ako se ne veram i Kaboklo je sedamnaesti. Tako da... Ne pravimo fudbalski tim", rekao je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke