Poznat Čovićev tim za KSS, tu je i jedna legenda Partizana?!

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 26.09.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Nema više dileme ko će voditi srpsku košarku.

© 2024 Srdjan Stevanovic / STARSPORT
© 2024 Srdjan Stevanovic / STARSPORT

Povezane vesti

Izvesno je da će Nebojša Čović postati novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije, a od danas je poznato i koga aktuelni predsednik Crvene zvezde planira za svoje potpredsednike.

Izborna sednica je planirana za 1. oktobar, a kako piše  "Meridian sport", prema Statutu KSS, Čović je do danas, 26. septembra, trebalo da dostavi biografiju, program rada, kao i imena kandidata za četiri potpredsednika (muških reprezentativnih selekcija, ženskih reprezentativnih selekcija, za takmičenje i za finansije).

Prema navodima istog portala, ovo su imena Čovićevih potpredsednika:

Ana Joković (koja bi tako ostala na istoj funkciji), Nenad Krstić, Darko Jovičić Filip Sunturlić.

Dakle, potpredsednik KSS trebalo bi da postane Nenad Krstić, legendarni košarkaš Partizana i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miki 48
Thursday, 26.09.2024
17:37

Onaj koji je zamislio i realizovao ovu igru sa Covicem nije pri zdravom razumu. Pa Covic je svojim postupcima naneo toliko zla odnosima KK PARTIZAN i KK CRVENA ZVEZDA da se nevidi nacin prevazilazenja problema. Videli smo sinoc reakciju publike na pokusaj upozirenja kapitena Marinkovica na fer i sportsko navijanje. Pa i reprezentacija ce trpeti zbog Covica Ovo je samo igra da se naudi Partizanu Mije mi cudo ovoj zemlji treba mnogo pameti, posle Danilovica folazi jedna ozbiljno problematicns licnost