Poznati Litvanac u redovima Nagetsa sumnjičav po pitanju Micića

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 25.03.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

"Drugo je pitanje da li on može da igra u plej-ofu".

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Nekadašnji litvanski reprezentativac, sada skaut Denver Nagetsa, Martinas Pocijus je prokomentarisao je partije srpskih igrača u najjačoj ligi sveta.

Vasa Micić kao bivši dvostruki MVP Evrolige je konačno dobio priliku u Hornetsima posle "kampovanja" u Tanderima.

"Svodi se na to kakvu priliku dobije. Tander je jako dobar tim, sastavili su ga putem drafta i puni su igrača na koje računaju i za budućnost. Sa druge strane, Vasa je veteran kojem je mnogo potrebna lopta u rukama. U Šarlotu je to dobio, dobio je priliku da pokaže šta ume. Drugo je pitanje može li da igra u plej-ofu, u dobrom timu – u pravom timu, ako mu trener veruje… Jasno je da je on dobar igrač, ali potrebni su mi minuti", kaže bivši igrač Žalgirisa, Real Madrida i Galatasaraja za "Sport klub".

Svakodnevno uživa u bravurama Nikole Jokića od dolaska u Kolorado.

"Toliko je jedinstven da je to teško objasniti rečima. Sedam godina sam u Nagetsima, a Jokić me na svakoj utakmici iznenadi nečim što dotad nisam video. Kao da ima još jedno čulo, drukčiju vrstu inteligencije i sposobnost da sve oko sebe učini boljima – nema mnogo takvih, možda je i Luka (Dončić) taj koji saigrače čini boljima", kaže Pocijus i dodaje:

"Trenutno, svi u NBA žele da dođu da igraju za Denver, pošto znaju da će im statistika verovatno biti bolja nego drugde, i da će biti bolji igrači. Takođe, Jokićeva radna etika je neverovatna, o čemu se ne govori toliko. Kada dođu oni najvažniji trenuci, nikada ga nisam video da se ne pojavi, da nestane…", prokomentarisao je Pocijus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke