Poznati termini utakmica Srbije na Mundobasketu, sjajni su!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 17.05.2023.
12:43
Izvor: Sportske.net

Baš nam odgovara satnica.

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće na predstojećem Mundobasketu koje se od 25. avgusta do 10. septembra održati na Filipinima u grupi "B" zajedno sa KInom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Pored Filipina, domaćini Mundobasketa biće Japan i Indonezija, ali se naša selekcija neće pomerati iz Manile tokom čitavog takmičenja.

Prvu utakmicu na šampionatu "orlovi" igraju 26. avgusta protiv Kine koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, a taj meč počeće od 14 sat po našem vremenu, odnosno od 20 časova po filipinskom.

Dva dana kasnije u isto vreme Srbija će odmeriti snage sa Portorikom, dok će izabranici selektora Svetislava Pešića poslednji meč u grupnoj fazi igrati protiv Južćnog Sudana u isto vreme 30. avgusta.

U narednoj fazi takmičenja Srbija se ukršta sa grupom "A" u kojoj su domaćin Filipini, Italija i Angola, a termini utakmica protiv dve ekipe koje će se ukrstiti sa nama biće nakndano određeni.

U zavisnosti od pozicije u novoformiranoj grupi Srbija bi u četvrtfinalu petog ili šestog septembra igrala od 10.45 ili 14.45 po našem vremenu.

Polufinala su na programu osmog septembra, a termini su 10. 30 i 14.45 po srpskom vremenu, dok je veliko finale zakazano za 10. septembar od 14.40.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke