Predsednik Vučić o Top 8 Evrolige: ''I Zvezda i Partizan to zaslužuju''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.03.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

Ovo je trenutno najaktuelnija sportska tema u našoj zemlji.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Tokom jutrošnjeg gostovanja na TV Pink, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je otkrio i koliko iznose poreska dugovanja fudbalskih i košarkaških klubova Partizan i Crvena zvezda, a nešto kasnije se tokom razgovora dotakao i aktuelne borbe evroligaša za plasman među osam najboljih i prolaz u plej-of.

Četiri kola pre kraja ligaškog dela sezone, Partizan je sedmi na tabeli sa 17 pobeda i 13 poraza, a Crvena zveda je na 14. mestu sa skorom 13-17.

''I jedni i drugi su zaslužili da igraju Top 8. I mislim da i jedni i drugi imaju ekipe za najboljih osam. Mislite da je to s neba palo? Pa, nije. Država je ulagala novac.

To što oni vole da uvek naprave otklon od države, ili jedni malo više, a neki su malo više fer, neću da govorim ko i kako, to je druga stvar.

Šta god vam govorili, to je direktno ili indirektno državni novac. Ali, to je promocija Srbije.

Strašna je promocija Srbije kada imate dva srpska kluba koji svake nedelje igraju jednu ili dve utakmice i gledaju ih ljudi u Madridu, Barseloni, u Moskvi dok je igrao CSKA, u Lionu... To je sve ono što možete da radite kada imate novac'', istakao je predsednik Vučić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke