Prekretnica za Micića - Vasa u problemu, Oklahoma radi na otklanjanju

Autor: Nemanja Janošev
utorak 07.06.2022.
22:25
Izvor: Sportske.net

Micić želi u NBA, ali nije jednostavno.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Srpski plejmejker iz redova Anadolu Efesa Vasilije Micić želeo bi da se okuša u NBA ligi od naredne sezone.

Svi u Efesu želeli bi samo jedno - najbolje za Vasu Micića. Klub se nada da će ga zadržati i nakon što se sezona okonča, ali posle još jedne izvanredne sezone, Micić je stekao status kakav je priželjkivao i u NBA ligu mogao bi da stigne kao jedan od najboljih košarkaša Evrope, ako ne i najbolji u ovom trenutku.

Ali, prema informacijama do kojih je došao renomirani grčki medij "SDNA", Vasa Micić definitivno ne želi da zaigra za Oklahoma siti Tandere, franšizu na koju su odnedavno prebačena prava na njega od strane Filadelfija Seventisiksersa.

Vasilije Micić smatra da to nije tim za njega u ovom trenutku budući da su Tanderi mlada ekipa koja je u izgradnji za naredne godine, te želi da se priključi franšizi sa većim aspiracijama, ali i gde bi imao veću ulogu, jer je sam istakao kako ne želi da bude sporadičan lik u timu.

Stoga, kako javlja "SDNA" od svojih izvora iz SAD, Tanderi su u kontaktu sa Micićem u cilju pronalaženja najboljeg rešenja za njega, te žele da trejduju pravo na srpskog plejmejkera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke