Preokret - Navijači Zvezde mogu na derbi!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 07.12.2022.
12:49
Izvor: Sportske.net

Novo saopštenje.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je nakon novog sastanka s bezbednosnim službama odlučeno da navijači gostujućeg tima mogu da uđu u "Štark arenu" na sutrašnji meč s Partizanom.

Moglo je, nije moglo, pa sad opet može... Dosta preokreta dešavalo se prethodnih dana kada je dolazak navijača Crvene zvezde u "Štark arenu" u pitanju i čini se da je sada konačno. Oni će moći da prisustvuju utakmici, saopštio je šampion AdmiralBet ABA lige.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12. kola Evrolige.

Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno.

Ovom prilikom, KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata.

Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbede da ova utakmica 12.kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata", stoji u saopštenju kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke