Prepelič ljutito na novinara: "Dosta o Luki, zbog 'pljuvanja' mnogi razmišljaju da ne igraju za reprezentaciju!"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 28.02.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Klemen Prepelič je definitivno najveće ime reprezentacije Slovenije u ovim kvalifikacijama.

@KKCedOL/Twitter
@KKCedOL/Twitter

Povezane vesti

Pobede protiv Ukrajine i Izraela reprezentacije Slovenije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo znače i da su "zmajčeki" blizu plasmana na veliko takmičenje, ali ne govori se o tome u Sloveniji, već o izjavi Klemena Prepeliča.

On je bio besan na jednog novinara koji je komentarisao Luku Dončića koji, naravno, kao i svi košarkaši iz NBA lige, nije bio u mečevima kvalifikacija za Evrobasket. 

"Uvek se ističe da nije tu i zašto ga nema. Luka, Luka i opet samo Luka... Svi smo svesni da bez Dončića nemamo šanse za sam vrh, ali dobijam informacije da se stalno pljuje po momcima koji uvek dolaze da igraju za reprezentaciju", rekao je Prepelič.

Smatra da su svi oni nepravedno osuđivani. 

"Bez njih Slovenija ne bi videla Luku na velikim takmičenjima i u slovenačkom dresu. Tih 11, 12 momaka koji su uvek tu možda zaslužuju malo više poštovanja naših navijača. Uvek govorim da su naši navijači najbolji na svetu, ali muka mi je od stalnog pljuvanja istih igrača. Iskreno, mnogi od njih razmišljaju da više ne igraju za reprezentaciju. Svi oni su važni za sjajne stvari koje se događaju u slovenačkoj košarci", rekao je Klemen Prepelič. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke