Preporođeni Virtus opet pobedio, Teo još jednom maestralan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.03.2022.
22:57
Izvor: Sportske.net

Posle slabih rezultata u većem delu sezone, Virtus konačno podseća na ekipu koja je možda i najozbiljniji kandidat za osvajanje Evrokupa.

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS

Povezane vesti

Druga uzastopna pobeda Virtusa u Grupi B Evrokupa i druga uzastopna utakmica u kojoj Miloš Teodosić ostvaruje 13 asistencija. Posle trijumfa nad Bursom, Virtus je večeras kao gost savladao i Veneciju rezultatom 83:72, pa sada tim iz Bolonje ima učinak od osam pobeda i šest poraza i nalazi se na četvrtom mstu na tabeli.

Teodosić je, naravno, bio jedan od najboljih na terenu, a uz pomenutih 13 asistencija upisao je i 11 poena i tri skoka. Uz njega, dabl-dabl učinak u ekipi Virtusa imao je i Žaite koji je meč završio sa 24 poena i 12 skokova. U ekipi Venecije najefikasniji Džordan Tiodor sa 18 postignutih poena. Venecija je posle ovog poraza na petom mestu sa skorom 7-6.

U istoj grupi, španska Gran Kanarija se izjednačila na vrhu tabele sa Valensijom posle večerašnjeg trijumfa na svom terenu nad ekipom Burse rezultatom 87:81. I Gran Kanarija i Valensija sada imaju po deset pobeda i četiri poraza, a Bursa je pretposlednja sa skorom 4-9.

Dilan Enis sa 16 i Ukrajinac Pustovi sa 16 poena i 10 skokova predvodili su Gran Kanariju do pobede, a u ekipi Dušana Alimpijevića najbolji Derik Nidam sa 17 poena.

*

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke