Presedan - U Atini viđena nova dimenzija bojkota Evroligine himne!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.02.2018.
20:36
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se rat na relaciji Panatinaikos - Evroliga. Košarkaški atinskog kluba bojkotovali himnu pred duel sa Baskonijom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Rat na relaciji Panatinaikos - Evroliga nastavljen je večeras, pošto košarkaši grčkog kluba nisu želeli da izađu na parket i zajedno sa protivničkim igračima odslušaju himnu elitnog takmičenja.

Trener Panatinaikosa Ćavi Paskval obavestio je sudije da igrači neće izaći na parket tako da se prilikom intoniranja himne Evrolige dogodio presedan i novi vid bojkota himne.

Publika koja je večeras došla u "OAKA Arenu" na utakmicu 22. kola Evrolige između Panatinaikosa i Baskonije zvužducima je "pozdravila" himnu elitnog takmičenja.

Panatinaikos će u danima pred nama omogućiti svojim navijačima da na referendumu iznesu svoj stav i glasaju za ostanak u Evroligi ili istupanje iz evropskog takmičenja.

Povod za ovako nešto bila je drakonska kazna koju je Evroliga izrekla Dimitrisu Janakopulosu o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ariton
Friday, 09.02.2018
10:00

Uvideli ljudi da je ovaj bartolomeo jedna teska baraba koja puni svoje dzepove i da se sve svodi samo na ko ima vecu lovu taj ce da igra bez obzira kakve sportske rezultate postiže.

avatar
Dragan Stjepanovic
Thursday, 08.02.2018
21:46

Kazna zbog slobode govora? Ima covjek pravo u svoje ime da prica sta hoce. U ime kluba nebi trebao iz nekih principa. Ako je covjek komentarisao onda je ono sigurno i bilo lose. Namjerno ili slucajno.

avatar
babaroga
Thursday, 08.02.2018
23:15

Naravno da nisi u pravu. On je funkcioner tog kluba i njegove reci su uvek zvanicne kada govori na tu temu. Navijaci imaju pravo na slobodu govora i da pod okriljem te slobode prosipaju svakakvo neznanje i zle namere. Njihovo pravo.

avatar
Friday, 09.02.2018
09:14

U ime kluba je i pricao, ne mozes to da razdvojis imajuci u vidu funkciju mu.

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 08.02.2018
21:37

Nista, izbacivanje na 3-5 godina iz takmicenja. Videcemo sutra kad krene kuknjava

avatar
Friday, 09.02.2018
09:13

Da nece mozda PSZ umesto njih?