Priča li se u reprezentaciji o derbiju?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.02.2024.
20:43
Izvor: Sportske.net

Finale Kupa Koraća je i dalje aktuelna tema.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Preneli smo tokom večeri, reprezentacija Srbije se okupila na početku mini-priprema pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Odlukom selektora Pešića, Luka Mitrović će biti kapiten ovog sastava, njegov komentar na tu temu možete da vidite OVDE, a da li se u reprezentaciji priča o utiscima sa finala Kupa Koraća u Nišu, s obzirom da su u reprezentaciji četvorica igrača Partizana i dvojica iz Crvene zvezde.

''Ma ne... Juče smo bili na ručku svi zajedno. Ne priča se toliko o Večitima ovde, mnogo manje nego što mislite.

Sve to ostavljamo iza sebe, maksimalno fokusirani na ono što nas čeka. Sve nam je omogućeno da se osećamo dobro, to je i ovaj put. To će nam dosta značiti, svima nama koji smo igrali kup takmičenja, koja su izuzetno naporna. Sve ono o čemu sam pričao, igranje sa bivšim i sadašnjim saigračima, drugarima, sve to stavlja po strani ovaj umor'', rekao je Luka Mitrović.

Šta očekuje od predstojećih mečeva protiv Finske i Gruzije?

''Uglavnom su tu ekipe koje manje-više nastupaju u istim ili sličnim sastavima, koje se poznaju bolje nego mi, pa su se zato u prošlosti dešavala 'iznenađenja'. Dobra je stvar taj dogovor između FIBA i Evrolige, koja dozvoljava i evroligašima da nastupe u prozorima, tako da će svi biti znatno kvalitetniji. 

Očekuju nas dve teške utakmice, bez obzira na protivnika već s obzirom na okolnosti. Vidim da su momci svi srećni što su tu, nestrpljivi, motivisani da rade, moramo biti fokusirani sto posto, kako bi kratak period najbolje iskoristili'', istakao je Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke