Pritisak na igrače Reala je nikada veći - Miško u hotelu Madriđana, Džanan Musa je tema!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 04.05.2023.
13:32
Izvor: Sportske.net

Pritisak je nikada veći.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaš Real Madrida Džanan Musa nije odigrao na impresivnom nivou nijedan od tri meča protiv Partizana u aktuelnoj plej-of seriji Evrolige.

S obzirom na to da je najveća pažnja usmerena ka Ediju Tavaresu, Džanan Musa bi mogao da bude "heroj iz senke" za Real Madrid u današnjem duelu i pokuša da napravi iskorak u četvrtfinalnoj seriji.

Bosanskohercegovački košarkaš ubacivao je Partizanu 10, 13 i devet poena u prethodna tri meča, ali Real od njega zahteva kontinuitet. Onaj koji ga je krasio u najvećem delu sezone. 

Španska "Marka" donosi danas informacije da je upravo taj faktor jedan od odlučujućih kada je Musina budućnost u Madridu u pitanju. On ima ugovor i za narednu sezonu, a navodno se već vode određeni razgovori po tom pitanju. Miško Ražnatović je viđen u hotelu gde odseda delegacija Real Madrida, a zatim je uoči treninga "kraljevskog kluba" u "Štark areni" imao sastanak sa Musom nedaleko od mesta gde su sedeli čelnici španskog velikana na čelu sa Huanom Karlosom Sančezom.

Podsećamo, tamošnji mediji su juče pokrenuli i pitanje budućnosti Edija Tavaresa, a sve ovo u paketu, uoči samog meča, može biti doza pritiska na igrače da isporuče i peti meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke