Problem! Ani napukla kost!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.07.2019.
12:31
Izvor: Sportske.net

Možda i najbolja košarkašica Srbije u dosadašnjem toku Evropskog prvenstva zadobila je povredu.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Ana Dabović je tokom utakmice Srbije i Švedske zadobila povredu nakon koje je igrala, a vesti koje stižu iz Beograda nisu dobre.

Plejmejker naše reprezentacije i devojka koja je vlasnica najboljih poteza ovog prvenstva je polomila kost i treba da ide na dodatne preglede.

Ono što je definitivno jeste da će devojka iz Herceg Novog učiniti sve da zaigra za našu nacionalnu selekciju u polufinalu protiv Španije.
 
"Španija je ogroman favorit, to je jasno kao dan. To je veliki sistem, mašinerija. Mi ih nikada nismo pobedili, mnogo dugo su na okupu, mnogo dugo je sve isto kod njih, a kod nas je bilo svega. Španija ima veliko iskustvo i veliki sistem iza sebe. Svakako da nas boli činjenica da nijednom nismo pobedili Španiju i da ćemo u tome da tražimo dodatnu motivaciju. Biće neizmerno teško, ali pokušaćemo da pronađemo neka rešenja da im se suprostavimo", rekla je Marina Maljković pred duel sa Španjolkama.

Meč je na programu sutra od 20 časova i 30 minuta, dok prvo polufinale igraju Velika Britanija i Francuska od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke