Probudila se zver u Džimiju za "majstoricu"

Autor: Nemanja Janošev
subota 28.05.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net

Čudovišna partija Batlera.

AP Photo/Michael Dwyer
AP Photo/Michael Dwyer

Povezane vesti

Košarkaši Majami Hita savladali su Boston Seltikse u "TD Gardenu" sa 103:111 u okviru šeste utakmice finala Istočne konferencije i tako izborili "majstoricu" na svom parketu.

Pitaće se Majami! Sve je u njihovim rukama pred poslednji meč jer su uspeli da naprave još jedan brejk i tako sudbinu rešavaju pred svojim navijačima. Nije domaći teren značajno donosio ekipama u ovoj seriji budući da je u čak četiri od šest slučajeva slavio gost, ali nema sumnje da će atmosfera u "FTX" areni kroz nekoliko dana biti uzavrela.

Uzavrela koliko i Džimi Batler ove večeri kada je ostvario rekord karijere u plej-of mečevima sa 47 poena, od čega 17 u poslednjem kvartalu u kojem je stavio tačku na nade Seltiksa da oni biti ti koji će pred svojom publikom slaviti finale NBA lige. Osim što je on blistao, ekipa je bivala sigurna sa linije penala što se ispostavilo kao krucijalno za ovaj duel šutiravši 24/25. I za tri poena su bili maestralni (42 odsto).

S druge strane, Džejson Tejtum je predvodio Seltikse sa 30 poena. "Majstorica" je na programu 30. maja od 02.30 sati.

Što se evropske košarke tiče, španski timovi, pre svih Barselona i Real, nakon razočaranja u Evroligi, žele da se domognu titule u prvenstvu. Tokom današnjeg dana igraju svoje utakmice, a kvote možete pronaći na AdmiralBet!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke