Probudio se Borac, Zadrani stali u Čačku!

Autor: Darko Mitrović
petak 22.03.2024.
21:04
Izvor: Sportske.net

Posle serije poraza, konačno trijumf ekipe trenera Mijatovića.

AdmiralBet ABA liga/Borac Mozzart/Dusko Radisic
AdmiralBet ABA liga/Borac Mozzart/Dusko Radisic

Povezane vesti

U utakmici 24. kola AdmiralBet ABA lige, Borac je večeras pred svojim navijačima u Čačku savladao ekipu Zadra rezultatom 89:81.

Ovo je deveta pobeda Čačana od početka sezone i sada imaju skor 9-15 na desetoj poziciji, dok je Zadar prekinuo svoju seriju od tri uzastopne pobede, upisao je deseti poraz i posustao je u trci sa Cedevita Olimpijom za osvajanje četvrtog mesta.

Ključna je bila treća četvrtina koju je Borac posle ravnopravnog prvog poluvremena dobio sa 27:17. U poslednjih deset minuta Zadrani su pokušavali da nadoknade zaostatak, prilazili su na tri poena razlike, ali više od toga nisu mogli.

Ronaldo Segu sa 24 i Čarapić sa 23 poena predvodili su Čačane, a odličnu partiju prikazao je i Danilo Tasić kome je malo nedostajalo za ''tripl-dabl''. On je meč završio sa 12 poena, 13 skokova i 7 asistencija.

Kod gostiju, 21 poen Mazalina, 18 Drežnjaka, 15 Lakića, a najbolji košarkaš Borca Luka Božić večeras je zaustavljen na 13 poena, 8 skokova i 7 asistencija i po ko zna koji put je na terenu proveo svih 40 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke