Protiv Tea i Pefija ni Miloje ne pomaže!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.02.2021.
20:52
Izvor: Sportske.net

Novi poraz Podgoričana u duelu sa Virtusom.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U okviru četvrtog kola Top 16 faze Evrokupa, večeras je ekipa Budućnosti u Podgorici poražena od Virtusa iz Bolonje rezultatom 99:89.

Isti rivali sastali su se i u prošlom kolu, kada je tim Saše Đorđevića takođe bio bolji, što i ne čudi imajući u vidu da je Virtus od početka sezone neporažen u Evrokupu.

Podsetimo, posle tog duela došlo je do promene trenera u Budućnosti, ali ni Dejan Milojević nije uspeo da nađe rešenje za Đorđevićevu mašineriju.

Tokom većeg dela prvog poluvremena, Budućnost je bila manje-više ravnopravan rival, ali je u finišu druge četvrtine Virtus do šest poena prednosti (53:47).

Već u trećoj četvrtini ta prednost je postala dvocifrena, a Budućnost do kraja meča nije uspela nijednog trenutka da se ozbiljnije rezultatski približi objektivno boljem rivalu.

Glavnu ulogu na terenu imao je Miloš Teodosić, koji je u ekipi Virtusa upisao 26 poena, uz četiri skoka i tri asistencije. Stefan Marković je ponovo briljirao kada su u pitanju asistencije, upisao ih je čak 13, uz pet poena i sedam skokova.

U ekipi Budućnosti, 17 poena Kobsa, a Vili Rid je upisao 16 poena i 10 skokova. I Edžam je upisao 16 poena, a Ivanović 14.

Virtus sada u Grupi G ima skor 4-0, Budućnost je treća sa jednom pobedom i tri poraza.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke