Prozvali Lojda da ga nema kad je najteže, nije mogao da ćuti!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 11.05.2021.
22:55
Izvor: Sportske.net

Amerikanac je bio drugi najefikasniji igrač Zvezde u pobedi nad Igokeom.

Zadar/Zvonko Kucelin
Zadar/Zvonko Kucelin

Povezane vesti

Navijači KK Crvena zvezda zameraju svom najboljem strelcu Džordanu Lojdu što njegov učinak izostaje na važnim utakmicama ove sezone.

Lojd je na startu sezone važio za ubojitog strelca i u jednom trenutku imao najbolji košgeterski učinaku Evroligi. Međutim, kako je pala Zvezdina forma, tako je i Amerikanac umeo da utihne u važnim utakmicama. 

Nije ga bilo u trenucima kada ekipi ne ide, da bude ta iskra koja će pogurati tim ka preokretu i to je nešto što mu često zameraju pristalice ovog tima.

Uprkos 15 poena u trijumfu Zvezde nad Igokeom, što je crveno-belima obezbedilo plasman u finale ABA lige, Lojd se ponovo našao na meti kritika. 

Jedan od navijača je na društvenoj mreži Tviter istakao kako Amerikanac mora češće da se pojavljuje u važnim utakmicama, a Lojd je imao spreman odgovor.

 "Misliš, pojavljivaćeš se u nekim važnim utakmicama ove sezone? Jer, nestaneš kada god je važno", upućeno je Lojdu.

Amerikanac nije dugo čekao, pa je odgovorio:

"Mislio sam da je svaka utakmica važna. Dobar pokušaj", napisao je Lojd nakon čega je tvit ubrzo obrisan od strane autora.



Printscreen

U poslednjem meču protiv Budućnosti, Lojd je postigao svega pet poena. Tada je Zvezda deklasirana sa 20 razlike. Sada će u finalu protiv Podgoričana imati priliku da razuveri sve "neverne Tome" i iskoči u borbi za trofej poput svojih zemljaka Bilija Berona ili Čarlsa Dženkinsa koji su to činili u prethodna dva finala Jadranske lige koje je dobila Crvena zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke