Pršti na relaciji Janakopulos - Olimpijakos: "Čovek koji preti svima i priželjkuje smrt"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 16.04.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Teško da će se na ovome završiti...

Twitter/Panathinaikos BC
Twitter/Panathinaikos BC

Povezane vesti

Prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos ušao je u javni sukob sa Olimpijakosom i trenerom tog tima Jorgosom Barcokasom.

Nakon jučerašnjeg meča dva tima koji je ponovo pripao Panatinaikosu u okviru grčkog šampionata, kontroverzni Dimitris Janakopulos reagovao je na pojedine gestove pirejskih crveno-belih, uz direktan napad na Jorgosa Barcokasa koji je imao žustru raspravu sa Erginom Atamanom posle utakmice.

"Predstavili smo vam najmanje 10 mogućnosti da se pridržavate najboljeg za sport, ali vi više volite ludorije. Poslaću te na parkiralište još jednom", napisao je Janakopulos putem svog Instagrama gde voli da se oglašava.

Ubrzo je stiglo i zvanično saopštenje Olimpijakosa gde pozivaju državne organe da se pozabave sa Janakopulosom.

"Zovemo dobro poznatog momka za parkiranje, onog koji voli da psuje svoj tim, igrače i navijače. Onog koji voli da preti sudijama (grčkim i inostranim), sportistima (aktivnim i penzionisanim), premijeru, ministrima, predsedniku Košarkaškog saveza Grčke i predsedniku Evrolige. Onog koji ostavlja donji veš na klupama i koji priželjkuje smrt. Onog koji ugrožava sugrađane prkoseći pravilniku za vozače, koji svakoga dana preti svima da prestanu da ga provociraju i pozivaju na nasilje. Verujemo da će država iskoristiti novi zakon o sportu koji je kreiran za ovakvo ponašanje i da će ga konačno zaustaviti, umesto da mu da najveću i najmoderniju halu u zemlji i stvori uslove za nefer takmičenje ili će promeniti zakone koji će mu odgovarati. Što je previše, previše je", stoji u saopštenju.

Panatinaikos je juče stekao prednost domaćeg parketa pred plej-of grčkog prvenstva, a oba tima se nalaze i u plej-ofu Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke