Prva poruka podrške Partizanu posle radikalne odluke!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.06.2022.
22:11
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Nekadašnji as stao uz crno-bele.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U Partizanu često vole da istaknu da je njihov klub avangarda, a vreme će pokazati da li se i njihova današnja odluka o istupanju iz domaćeg plej-ofa može posmatrati na takav način.

Crno-beli traže promene kako bi se domaća košarka stavila na zdrave noge i kako bi se konačno rešio sve veći problem huliganizma na našim košarkaškim terenima. Pre svega, da se AdmiralBet KLS vrati pod okrilje KSS.

Zbog današnje odluke Partizanu preti i oštra kazna, u medijima se najavljuje mogućnost da crno-beli odu dva ranga niže u domaćim okvirima, ali bez obzira na to, nekadašnji košarkaš Partizana, a sada direktor ''Štark Arene'' Goran Grbović u razgovoru za ''Informer'' izrazio je razumevanje za potez crno-belih.

''U saopštenju kluba vrlo jasno stoji - osnovni razlog istupanja je bezbednost igrača i posetilaca. Ja sam protiv toga da se mečevi ne završavaju na sportskom terenu, ali mislim da derbi ne bi bio bezbedan. Odluka je  takva kakva jeste, i to je za mene u redu.

Po pravilniku, Partizan bi trebalo da ode dva ranga niže. Baš me interesuje kako će to da izgleda i ko će biti taj ko će potpisati da će Partizan igrati u nižem rangu. A, što se tiče Partizana, to njima savršeno odgovara da razvijaju svoje juniore'', izjavio je Grbović koji se takođe zalaže za potpuno novi format lige pod okriljem Košarkaškog saveza Srbije.

''Mislim da Savez treba da oduzme pravo na upravljane KLS-u. I da pokuša da napravi neko kvalitetnije takmičenje kad se već toliko para daje iz budžeta, ovako je bespredmetno'', zaključio je Grbović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke