Prve reakcije iz Podgorice, u Partizanu mogu da budu ponosni na ove reči

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.11.2021.
10:17
Izvor: Sportske.net

Kako su u crnogorskim medijima doživeli poraz ekipe Budućnosti od Partizana?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je sinoć bio bolji na parketu, slavio je sa 75:66 protiv Budućnosti, ali neki ukupan utisak posle ovog meča je da je pobedila - košarka.

Utakmica je odigrana u pravom sportskom ambijentu pred oko devet hiljada gledalaca u ''Štark areni'', predsednici dva kluba Ostoja Mijailović i Dragan Bokan su  zajedno pratili ovaj duel, niko posle meča ne pominje sudije, a na kraju su usledile čestitke i rukovanja, uz želju da se i naredne utakmice igraju u sličnoj atmosferi, bilo u Beogradu, ili u Podgorici.

Upravo tu atmosferu posebno i ističu u crnogorskim medijima.

''Košarkaši Budućnost Volija izgubili su od Partizana 75:66 u derbiju devetog kola Admiralbet ABA lige, u sjajnoj atmosferi beogradske 'Arene', onakvoj kakvu zaslužuju veliki košarkaški mečevi.

Poraz nije neočekivan, jer su 'plavi' igrali bez Rida i Drobnjaka, Atić je imao epizodnu ulogu, ali mogu da žale jer su bili tako blizu'', pišu ''Vijesti''.

''Pobjeda'' naglašava da je sva tri poraza ove sezone u AdmiralBet ABA ligi ekipa Budućnosti doživela u Beogradu, prvo od Crvene zvezde, pa Mege, sada i od Partizana. 

''Iako bez Vilija Rida i Igora Drobnjaka, iako nijednom nijesu vodili, Podgoričani su punih 35 minuta bili u igri za pobedu u 'Štark Areni', ali su pali u finišu meča, pre svega zbog velikog broja izgubljenih lopti (19), i dominacije domaćina u ofanzivnom skoku (14-7)'', navodi se, između ostalog, u izveštaju ''Pobjede''.

Sličan komentar ima i ''Dan'' koji u svom tekstu navodi da je Budućnost 37 minuta bila u igri, ali da je presudila Partizanova serija 11:0 u finišu.

Kada su u pitanje reakcije iz samog kluba, one su za sada prilično šture, a i trener BudućnostiAleksandar Džikić je sinoć tek u par rečenica prokomentarisao utakmicu

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

*

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke