Pusta navijačka nada, Luča završio posao!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.02.2022.
10:52
Izvor: Sportske.net

Sad je sve jasno.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Posle povratka Željka Obradovića na klupu Partizana, navijači crno-belih su u komentarima na društvenim mrežama često izražavali želju za skorim povratkom još nekih bivših igrača Partizana, a prvi na toj listi želja je aktuelni reprezentativac i košarkaš Bajerna Vladimir Lučić.

Međutim, te želje im se, kako sada stoje stvari, neće skoro ispuniti.

Naime, Bajern je danas zvanično potvrdio da je sa Lučićem postignut dogovor o nastavku saradnje na još tri godine, do 2025.

''Veoma sam srećan što ću biti još tri godine deo Bajernove porodice. Svi smo zajedno uložili toliko truda u ovo i uzbuđen sam što vidim šta će budućnost kluba doneti. Želeo bih da se zahvalim svim saigračima, stručnom štabu i celoj organizaciji na ovoj prilici i velikom poverenju'', izjavio je Lučić posle potpisiovanja novog ugovora.

''Vladimir je izuzetan igrač kojeg bi mnogi klubovi voleli da imaju u svojim redovima. On to zna, a ipak ostaje sa svojom porodicom kod nas iu Minhenu. Ovo je veliki uspeh za naš klub, prava nagrada koja svima nama ovde mnogo znači“, rekao je generalni direktor Bajerna Marko Pešić.

Lučića u Bajernu smatraju sada već legendom kluba, posle svega što je postigao sa njihovim timom, a u prošloj sezoni bio je izabran i u idealni tim Evrolige.

Karijeru je počeo u Partizanu, odakle se 2013. preselio u Valensiju, a tri godine kasnije je postao član Bajerna.

Osvojene klupske titule tokom karijere:

    5 puta šampion Srbije (2009 – 2013)
    4 trofeja Kupa Srbije (2009 – 2012)
    4 puta šampion ABA lige (2009 – 2011, 2013)
    Pobednik Evrokupa 2014
    Šampion Nemačke 2018, 2019
    Pobednik Kupa Nemačke 2018, 2021.

*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke